Privacyverklaring Deltaplatform.nl

Delta Platform Centre of Expertise Water & Climate hecht grote waarde aan uw privacy. Daarom verwerkt Delta Platform zo min mogelijk persoonsgegevens. In dit privacy statement leest u hoe Delta Platform omgaat met persoonsgegevens die verzameld zijn via deze website, en wat uw mogelijkheden en rechten zijn.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt via DeltaPlatform.nl?

Delta Platform verwerkt enkel en alleen e-mailadressen via deze website. U kunt uw e-mailadres achterlaten om de nieuwsbrief van Delta Platform te ontvangen. Door uw e-mailadres in te vullen, geeft u toestemming aan Delta Platform om uw e-mailadres te gebruiken om u onze nieuwsbrieven te sturen. Wanneer u niet langer wenst de nieuwsbrieven van Delta Platform te ontvangen, kunt u zich daar eenvoudig voor afmelden.

Hoe worden deze persoonsgegevens verwerkt?

Voor het opstellen van de nieuwsbrief, maakt Delta Platform gebruik van Mailchimp. De servers van Mailchimp voldoen aan de strengste wettelijke eisen, zoals gesteld in de Algemene Verordening Gegevensverklaring (ook wel bekend onder de Engelse benaming: General Data Protection Regulation). Delta Platform deelt en verkoopt (persoons)gegevens nooit aan derden.

Wat zijn uw rechten?

Onder de AVG hebben Europese staatsburgers diverse rechten om controle te houden over hun persoonsgegevens. Zo heeft u het recht op uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te wissen. Ook heeft u altijd het recht om eerder verleende toestemming in te trekken. Verder heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw rechten en het indien van een klacht vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geen geautomatiseerde besluitvorming en profilering

Delta Platform gebruikt geen systemen of algoritmen die geautomatiseerde besluiten nemen. Ook maakt Delta Platform geen gebruik van profilering.

Cookies

Deltaplatform.nl plaatst analytische cookies van Google Analytics op computers en andere apparaten van bezoekers. Dit zijn kleine tekstbestanden met als doel om bezoekersstatistieken in te zien zoals bezoekfrequentie, bezochte pagina’s en tijdsduur van het bezoek. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar een persoon of individu. Met deze gegevens kan Delta Platform het functioneren van de website verbeteren. Deze cookies worden voor onbepaalde tijd geplaatst en zijn door de gebruiker te verwijderen. Verzamelde gegevens worden niet gedeeld met derden.

Hoe u contact met ons kunt opnemen

Heeft u vragen over de wijze waarop Delta Platform gegevens verwerkt, welke gegevens Delta Platform van u verwerkt of eventueel aanspraak maken op uw wettelijke rechten?

Dan kunt u contact opnemen met Delta Platform via Ivonne Heinen.

Indien u aanspraak wilt maken op uw rechten, verzoekt Delta Platform u ter verificatie een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen met daarin de volgende gegevens onherkenbaar gemaakt: de pasfoto, het BSN, het paspoort- of kaartnummer en de MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort). U ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie.

Communicatie Manager

Ivonne Heinen